|
Одесский Городской Гольф Клуб гольф клуб, golf, мини, офис, форум, правила, полезные советы, приколы
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Сотрудник гольф клуба

|
Добавлено: Пн Авг 31, 2020 10:42 am Заголовок сообщения: |
|
|
Добрый день, форум только для гольфистов и на гольфические темы.
Вопрос по соревнованиям в личку. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ericrobinson
|
Добавлено: Вт Янв 02, 2024 12:14 pm Заголовок сообщения: |
|
|
А тут якусь інформацію можете дати? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
AlexAlex23
|
Добавлено: Пн Фев 19, 2024 11:24 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Гольф, какие еще могут быть занятия)) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
katana29
|
Добавлено: Сб Авг 10, 2024 12:20 pm Заголовок сообщения: |
|
|
)))) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
lexicom
|
Добавлено: Сб Окт 12, 2024 8:26 pm Заголовок сообщения: |
|
|
AlexAlex23 писал(а): | Гольф, какие еще могут быть занятия)) еще в Dota 2 могу играть, а на goranked.gg прокачиваю свой профиль | Окрім гольфу, ще і велоспорт люблю |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Валерій
|
Добавлено: Ср Окт 23, 2024 11:00 am Заголовок сообщения: |
|
|
Я тільки починаю вивчати гольф, але мені вже дуже подобається. Хобі - це дуже важливо, бо раніше в мене тільки робота була, а це хобі допомагає розмалювати життя іншими фарбами. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Thamosigitat
|
Добавлено: Пт Янв 31, 2025 4:50 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Валерій писал(а): | Я тільки починаю вивчати гольф, але мені вже дуже подобається. Хобі - це дуже важливо, бо раніше в мене тільки робота була, а це хобі допомагає розмалювати життя іншими фарбами. Також час від часу люблю зайти на платформу https://mostbet.net.ua/ та пограти в онлайн ігри. Це допомагає розвантажитись після робочого дня. |
Читав ваш пост і хотів би поділитися своїм хобі. Лично я на дозвіллі люблю грати в футбол. Це для мене відмінний спосіб розслабитися, провести час на свіжому повітрі та зарядитися енергією. Крім того, це чудова можливість для спілкування з друзями та новими людьми.
Футбол дає не тільки фізичне навантаження, а й можливість поринути в командну гру, що, на мою думку, дуже важливо. А ви займаєтесь якимось спортом у вільний час? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Addison
|
Добавлено: Чт Мар 06, 2025 10:24 am Заголовок сообщения: |
|
|
Валерій писал(а): | Я тільки починаю вивчати гольф, але мені вже дуже подобається. Хобі - це дуже важливо, бо раніше в мене тільки робота була, а це хобі допомагає розмалювати життя іншими фарбами.sex dolls cheap |
Для мене гольф - це не просто нове захоплення, а спосіб урізноманітнити своє життя, яке раніше було зосереджене на роботі.
Хоча я тільки почав вчитися, я вже відчуваю, як цей вид спорту розвиває моє терпіння і концентрацію, а також приносить мені радість.
Захоплення дуже важливі, оскільки вони додають новий вимір у повсякденне життя, допомагають розслабитися і насолоджуватися процесом. Гольф заспокоює мій розум і дає мені можливість насолоджуватися природою та самовдосконалюватися.
Тепер я розумію, що в житті є щось більше, ніж просто робота, і є моменти, які роблять нас щасливішими.
half body sexdoll |
|
Вернуться к началу |
|
 |
foma98
|
Добавлено: Пн Мар 10, 2025 1:01 pm Заголовок сообщения: Новачок у гольфі |
|
|
Я новачок у гольфі і хочу розібратися, з чого краще розпочати. Зазвичай завантажую книги на https://knigi-online.com.ua, але, на жаль, там не знайшов інформації з цього виду спорту.
Буду дуже вдячний, якщо хтось поділиться корисними матеріалами: книгами, відео, статтями чи особистим досвідом. Також цікавить, куди краще піти тренуватись — які поля та академії рекомендуєте для початківців?
Заздалегідь дякую за поради! 😊 |
|
Вернуться к началу |
|
 |
NYWO000
|
Добавлено: Чт Мар 13, 2025 4:47 am Заголовок сообщения: |
|
|
You can recognize speech, contact us, move your eyelids and make movements with your lips. It's not very demanding to point out these black sex dolls. _________________ sex dolls for sale |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Валерій
|
Добавлено: Чт Мар 13, 2025 5:44 pm Заголовок сообщения: підкажіть |
|
|
Підкажіть, буль ласка, стосовно ремонту техніки Whirlpool у Києві. Хтось користувався сервісом https://service-whirlpool.com.ua/
для ремонту техніки? Який сервіс порекомендуєте для обслуговування кондиціонерів у Києві? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Kass
|
Добавлено: Вс Мар 16, 2025 3:27 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Я люблю провести час наодинці із собою. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Openair

|
Добавлено: Пн Мар 17, 2025 10:47 pm Заголовок сообщения: ЧЕРТЕЖИ ЛЮБЫЕ |
|
|
Делаю любые чертежи, моделирование и многое другое:
- инженерная графика, проекционное черчение, виды, разрезы, сечения, изометрия;
- перевод с бумаги в электронный вид или с других источников: из интернета, с картинки, с
журнала, с книжки (оцифровка);
- редактирование, восстановление чертежей;
- 3D моделирование;
- соединения (винтовые, болтовые, штифтовые, шпилечные, сварка);
- радиотехника (трассировка печатных плат и схемы электрические принципиальные).
- детализация, сборочные единицы, спецификации;
- чертежи для дипломов, курсовых и др.
Работы делаются в соответствии с вашими требованиями и требованиями: ГОСТ, ЕСКД, СПДС.
Черчу в: Компас-3D, AutoCAD, P-CAD, SolidWorks, Altium Designer.
Контакты:
https://kompaswork.ru
https://vk.com/kompaswork _________________ https://kompaswork.ru чертежи на заказ |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|